20230606NL BEStippelberg 085

EziGolf

Fysieke klachten of even geen zin om te lopen?
Gebruik een Tourer en beleef de FUN factor!
De Tourer is innovatief, sportief, ontzettend makkelijk en plezierig in gebruik. De EziGolf Tourer is het alternatief naast de traditionele golf buggy en (elektrische) golf trolley. 

Partner Aanbieding

Voor leden van de VvGM biedt Ezigolf een kennismaking/demonstratie aan met de Tourers op de eigen baan. Die wordt kosteloos verzorgd. Standaard krijgen leden die Tourers bestellen (huur of koop vanaf 4 stuks) een extra accu gratis t.w.v. ca € 500,- Bij bestelling van 8 stuks, 2 accu’s etc. Deze zomer bieden wij golfbanen ook nog een break-even garantie, dit houdt in dat uw huurkosten nooit hoger zijn dan de huuropbrengsten van de Tourer!
Voor wie is de Tourer? Wat is de impact op de baan? Hoe is de Tourer verzekerd? Info over de flexibele huurperiode en meer. Al deze informatie staat in onze brochure, via deze link kunt u de brochure opvragen www.ezigolf.nl/voor-golfbanen. 
Contactpersonen : Robert Moorman en Job de Bont  Telefoon : 085-0076070 Email : info@ezigolf.nl

Hole 18 Golfbaan Fotografie

Gedreven vanuit passie voor golf en fotografie verzorgt ‘Hole 18 golffotografie’ de visualisatie van de golfbaan vanuit het perspectief van de golfspeler met oog voor detail en natuur. 

Partner Aanbieding

Aanbod Golfclubmanagers 1
Aanbod Golfclubmanagers 2

Missie en visie: samen naar een gezonde golfsport
Producten NGF

Partners

Wil je meer weten over de voordelen voor onze leden?
Stuur je vragen naar golfclubmanagers@gmail.com