Welkom bij de Vereniging van Golfclubmanagers

De Vereniging van Golfclubmanagers

De vereniging heeft ruim 80 leden en is een sociaal trefpunt en kennisnetwerk voor de Nederlandse golfclubmanagers. Leden delen branche-informatie met elkaar en ontmoeten elkaar op de bijeenkomsten. Eenmaal per jaar wordt er een opleidingsweekend georganiseerd, waarbij de manager zelf centraal staat.

Na 10 jaar voorzitterschap heeft Annick Schreuder, oprichter van de Vereniging van Golfclubmanagers, het stokje vanaf dit jaar overgedragen. De bijdrage van Annick is cruciaal geweest voor het succes van het afgelopen decennium en zij is benoemd tot erelid. Ook Arnaud Schuurman heeft zijn functie als penningmeester na 4 jaar neergelegd. Hij heeft ervoor gezorgd dat de financiële gezondheid van de vereniging gewaarborgd is gebleven.

Marie-José Heshusius is door de ALV per 2024 benoemd tot de nieuwe voorzitter en Jacintha Verkerk heeft de rol van penningmeester overgenomen. Nieuwe gezichten in het bestuur zijn Susan Kool, manager van De Kroonprins in Vianen, en Taco Faber, manager van De Haarlemmermeersche Golfclub.

Sinds 2022 heeft de Vereniging van Golfclub Managers een nauwe samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie.

Marie-Jose Heshusius

clubmanager@ dehoogerotterdamsche.nl

Jacitha Verkerk

j.verkerk@ golfclub-zeewolde.nl

Susan Kool

susan@ de-kroonprins.nl

Taco Faber

taco@ haarlemmermeersche golfclub.nl

Kantoor

Ghislaine Verkerk
Bestuursondersteuning

Hi, ik ben Ghislaine, 26 lentes jong. Ik ben werkzaam als marketeer en designer en als fotograaf bij evenementen en horeca. Daarnaast houd ik van hands-on werk en ondersteun ik daarom het bestuur van de Vereniging van Golfclubmanagers.

Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, mag je me altijd mailen: golfclubmanagers@gmail.com

Ere leden

Annick Schreuder

Annick Schreuder is de Founder, ook wel Founder Mother, van de Vereniging van Golfclubmanagers. Eind 2023 heeft Annick besloten haar voorzitterschap binnen het bestuur van de VVGM neer te leggen. Tien jaar lang heeft Annick zich hard gemaakt voor de belangen van vereniging die zonder haar niet zo'n succes was geworden. Annick is tijdens de ALV in december 2023 benoemd tot Erelid van de Vereniging van Golfclubmanagers.