Scherm­afbeelding 2023 08 02 om 20.27.23
Opleidingsweekend 1 & 2 november 2024
Onderwerpen in hoofdlijnen

'Hoe wil je gezien worden als manager?' 

'Welk verschil wil je maken als manager?' 

'Welke waarden zijn belangrijk voor jou? ' 

Opleidingsdag met Sandra Geelink van Samen naar Resultaat

Tijdens deze opleidingsdag versterk je je persoonlijk leiderschap als Golfclub Manager. Je neemt regie over je leven, doelen, gedrag en bereikt dat met minder stress en meer motivatie. Door een evenwichtige combinatie van theoretische modellen en active betrokkenheid - individueel en in groepsverband - gaan we onze persoonlijke doelen nastereven. 

Vragen die we gaan beantoorden: 

-   Wat is jouw persoonlijk kompas? 

-   Hoe staat dit in verhouding met jouw gedrag als manager? 

-   Hoe kan je jouw 'persoonlijk kompas' en je gedrag als manager beter op elkaar afstemmen? 

Kosten: €75,- all inclusive 

Programma 1 & 2 november 2024

Programma Opleidingsdag

Additioneel programma

Sandra Geelink

Ik ben coach voor leidinggevenden en voor leidinggevende teams. Omdat ik het jammer vind, dat veel leidinggevenden zo vaak worstelen in hun rol. Terwijl ze zo belangrijk zijn, zoveel impact hebben op medewerkers! En leidinggeven toch meestal veel leuker, makkelijker en effectiever blijkt te kunnen. Ik coach en begeleid vanuit mijn eigen leidinggevende achtergrond in het bedrijfsleven, en als geaccrediteerd senior coach.

Wil je leiding gaan geven met meer gemak, plezier en effectiviteit, dan begint dat met stevig in je eigen schoenen staan. Een traject begint bij jouw waarden. Wie ben je, wat wil je? We onderzoeken hoe jouw eigen gedrag en je gedachten je helpen of het je moeilijk maken. In de sessies gaan we aan de slag met jouw praktijksituaties. Tussen de sessies door ga je zelf aan de slag. Je kunt buiten de sessies ook altijd terecht in de e-coaching omgeving. Jouw resultaat is waar wij samen voor gaan.

Locatie