Onderwerpen in hoofdlijnen

'Persoonlijke verdieping' 

'Leiding geven aan een diversie groep' 

'Evenwichtig energie verdelen' 

Opleidingsdag met Sandra Geelink van Samen naar Resultaat

Tijdens deze opleidingsdag versterk je je persoonlijk leiderschap als Golfclub Manager. Je neemt regie over je leven, doelen, gedrag en bereikt dat met minder stress en meer motivatie. Door een evenwichtige combinatie van theoretische modellen en active betrokkenheid - individueel en in groepsverband - gaan we onze persoonlijke doelen nastereven. 

Vragen die we gaan beantoorden: 

-   Wat is jouw persoonlijk kompas? 

-   Hoe staat dit in verhouding met jouw gedrag als manager? 

-   Hoe kan je jouw 'persoonlijk kompas' en je gedrag als manager beter op elkaar afstemmen? 

Kosten: €75,- all inclusive 

Programma - Persoonlijk Leiderschap

Programma Opleidingsdag

09:00 uur: Ontvangst op De Kroonprins in Vianen

09.15 uur: Welkom door Bestuur VvGM

09.30 uur: Begin van de opleidingsdag 

12:30 – 13:30 uur: Gezamenlijke lunch

13:30 – 17:00 uur: Tweede deel opleiding

17:00 – 18:30 uur: Borrel 

18.30 – 21.00 uur: Gezamelijk 5-gangen diner Additioneel programma

Afgelopen jaren is de opleiding vanuit de VVGM altijd een tweedaags evenement geweest. Om deze ervaring alsnog te bieden is het een mogelijkheid om te overnachten in het Van der Valk Hotel in Vianen en op zaterdag ochtend 9 of 18 holes te golfen op De Kroonprins in Vianen. 

Van der Valk Vianen 

Mail voor het reserveren van een starttijd bij De Kroonprins

Sandra Geelink

Ik ben coach voor leidinggevenden en voor leidinggevende teams. Omdat ik het jammer vind, dat veel leidinggevenden zo vaak worstelen in hun rol. Terwijl ze zo belangrijk zijn, zoveel impact hebben op medewerkers! En leidinggeven toch meestal veel leuker, makkelijker en effectiever blijkt te kunnen. Ik coach en begeleid vanuit mijn eigen leidinggevende achtergrond in het bedrijfsleven, en als geaccrediteerd senior coach.

Wil je leiding gaan geven met meer gemak, plezier en effectiviteit, dan begint dat met stevig in je eigen schoenen staan. Een traject begint bij jouw waarden. Wie ben je, wat wil je? We onderzoeken hoe jouw eigen gedrag en je gedachten je helpen of het je moeilijk maken. In de sessies gaan we aan de slag met jouw praktijksituaties. Tussen de sessies door ga je zelf aan de slag. Je kunt buiten de sessies ook altijd terecht in de e-coaching omgeving. Jouw resultaat is waar wij samen voor gaan.

Locatie

De Kroonprins in Vianen

Deze Kroonprins is gelegen in Vianen en heeft naast een fantastische polder linksbaan ook een erg fijne vergader/opleidingsruimte waar wij gebruik van gaan maken. 

Het adres is: Merwedekade 8, 4131 NZ Vianen

Er is op de club zelf parkeer gelegenheid.