Vereniging van Golfclub Managers
 
Aanmelden

Het is de ambitie van de vereniging om een sociaal trefpunt en kenniscentrum te zijn waar alle Golfclub Managers uit de golfwereld terecht kunnen.

Gratis Juridische Adviesdesk voor de Sport

Sportverenigingen hebben regelmatig te maken met juridische vragen. Als VvGM willen wij u, met dank aan de NGF,  ook hierbij graag ondersteunen.

Met veel plezier bieden wij u de Juridische Adviesdesk voor de Sport. Verenigingen & clubs die lid zijn van de NGF kunnen hier kosteloos en onbeperkt gebruik van maken.

Waar kunt u de adviesdesk voor gebruiken?
U kunt telefonisch of per mail uw juridische vragen stellen aan de specialisten van DAS. U hebt bijvoorbeeld een vraag over een besluit van de gemeente. U wilt een professional in dienst nemen en heeft vragen over de arbeidsovereenkomst. U hebt een geschil met de beheerder van uw (sport)accommodatie. Een sponsor komt zijn verplichtingen niet na. Zowel preventief als bij een geschil kunt u contact opnemen met de adviesdesk.

Waar bestaat de dienstverlening uit?
De gratis dienstverlening bestaat uit eerstelijns juridisch advies. Dit betekent dat al uw juridische vragen mondeling of per mail worden beantwoord. Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch of per mail worden gedaan, dan helpen we u graag verder voor een vaste prijs (‘fixed fee’). U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bestuderen of opstellen van stukken.

Met de vooraf afgesproken vaste prijzen weet u precies waar u aan toe bent en wordt achteraf niet geconfronteerd met onverwachte kosten. Soms is het vooraf afgeven van een vaste prijs niet mogelijk. In dat geval helpen de juristen van DAS u graag verder voor een gereduceerd uurtarief van € 157,50.

Voor meer informatie:
Annick Schreuder 
E-mail: annick@golfclubmanagers.nl

Hoe kunt u de adviesdesk bereiken?

De adviesdesk is bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 21:00 uur.
Uw vragen per mail worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.

e-mail website